Overslaan naar content

IT- en applicatiecoördinator

Op locatie
  • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
ICT

Functieomschrijving


Het gaat goed bij Nordomatic Tilburg en daarom zijn we op zoek naar een IT- en applicatiecoördinator die ons komt ondersteunen. In deze functie ben jij de spin in het web op het gebied van onze maatwerk applicaties. Tijdens een werkdag coördineer je onze bestaande applicaties, maar ook het voorbereiden van applicaties voor nieuwe projecten behoort tot jouw takenpakket. Zie jij het als een uitdaging om het applicatiegebruik binnen (en buiten) Nordomatic Tilburg B.V. te stroomlijnen? Dan is de functie van IT- en applicatiecoördinator wellicht iets voor jou!

Wat ga je precies doen?

Als IT- en applicatiecoördinator bij Nordomatic Tilburg kom je terecht in een hechte organisatie met korte lijntjes. We zijn een middelgroot, technische bedrijf met een grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer. Je werkt vanaf ons kantoor in Tilburg en het is jouw rol om het gebruik en het uitrollen van nieuwe applicaties in goede banen te leiden. Jij bent hierin het aanspreekpunt voor jouw collega’s en onze klanten. Tijdens een werkdag houd jij je bezig met het oplossen en analyseren van problemen in applicaties, maar ook het voorbereiden van applicaties voor nieuwe projecten komt regelmatig aan bod. Het gaat hierbij om maatwerk applicaties die we zelf ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan dashboards, VPN-applicaties, interne portals, of applicaties om de temperatuur in een ruimte te verstellen. Bij het oplossen van problemen speelt troubleshooting een belangrijke rol. Je beantwoordt gebruikersvragen van collega’s en klanten en beschrijft en onderhoudt de procedures, instructies en handleidingen. Verandert er iets in onze applicaties? Dan ben jij de vraagbaak voor collega’s over uitgevoerde wijzigingen. Bij vraagstukken die je niet zelfstandig kunt oplossen schakel je met de juiste specialisten. Bijvoorbeeld vanuit internationale IT-afdelingen van klanten of externe partijen (o.a. leveranciers).


Wat staat je verder te wachten?

Je komt terecht in een organisatie waar de sfeer is opgebouwd uit wederzijds vertrouwen. Een stapje extra zetten doen we niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar. Je krijgt bij ons de vrijheid om op een manier te werken die bij jou past. Samen de kwaliteit naar een hoger niveau tillen, daar gaan we voor bij Nordomatic Tilburg. Dit uit zich dan in deze uitdagende en afwisselende baan waarin je veel vrijheid krijgt om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van applicaties en klanttevredenheid.


Vereisten

Wat breng je mee?

Uiteraard is de juiste kennis en ervaring belangrijk, maar we kijken naar meer dan dat. De drive om te leren vinden we bij Nordomatic Tilburg minstens zo belangrijk. Wat wij zoeken in een nieuwe collega:

  • Je bent goed thuis in Microsoft Office 365 en Windows 10/11;
  • Je hebt kennis van SQL en het maken van rapportages;
  • Je maakt je nieuwe applicaties en systemen gemakkelijk eigen;
  • Ervaring met Python is mooi meegenomen;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en hebt een klant- en resultaatgerichte instelling.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar