Overslaan naar content

Senior Inbedrijfsteller

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Projecten

Functieomschrijving

Jouw rol:

Binnen Nordomatic Tilburg (voorheen Y-con) maken we onderscheid tussen projecten (nieuwe installaties) en service (bestaande installaties). Als Inbedrijfsteller ben jij vooral actief op projecten. Je wordt vroegtijdig betrokken bij de projecten zodat je op de hoogte bent van alle details. Op het moment dat de een nieuwe installatie geplaatst wordt, is het jouw verantwoordelijkheid dat alles werkend wordt opgeleverd. Hiervoor heb je veel contact met alle betrokken partijen.

Jouw werkzaamheden bij het in bedrijf stellen betreffen voornamelijk complexere klimaatinstallaties. Jij controleert en kalibreert veldapparatuur en voert kleine software-aanpassingen door. De senioriteit waar wij naar op zoek zijn zit niet enkel in je technische kennis. Je bent ook organisatorisch verantwoordelijk voor de projecten waar je aan werkt. Dit betekent dat jouw projecten volgens planning en budget succesvol worden afgerond.

Storingsdiensten zijn onderdeel van deze functie. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de troubleshooting m.b.t. eventuele problemen en het voordragen van goede oplossingen of voorstellen daartoe.


Over ons bedrijf:

Een hecht team van specialisten met grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer, dat zijn wij. De sfeer is bij ons gebouwd op wederzijds vertrouwen, omdat we het belangrijk vinden dat al onze medewerkers de vrijheid krijgen om op een zo efficiënt mogelijke manier te werken.

We stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen door te verbreden en te leren en streven daarmee naar een betrokken en professioneel team. Gek op hun vak, dat zijn onze mensen. Dag in, dag uit werken deze hoogopgeleide techneuten met plezier aan hun projecten; en dat in een omgeving waar iedereen elkaar als gelijke ziet, elkaar ondersteunt en elkaar vooruit helpt. Samen de kwaliteit naar een hoger niveau tillen, daar gaan we voor bij Nordomatic.

Kijk voor meer informatie op www.nordomatic.com


Wij bieden:

 • Een zeer uitdagende en afwisselende baan met de ruimte om je te specialiseren in de richting die bij je past en waar je goed in bent;
 • Je komt te werken in een team van professionele en betrokken medewerkers;
 • Je krijgt de ruimte om te proeven van de volledige breedte van het vak en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden en een mooi secundair pakket volgens de geldende CAO.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt veel kennis van en ervaring met werktuigbouwkundige installaties;
 • Je hebt ervaring met DDC besturingssystemen;
 • Je bent enthousiast, energiek en klantgericht;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een hecht veel waarde aan zorgvuldig documenteren;
 • Vaardig en accuraat in financieel beheer van je projecten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

of