Overslaan naar content

Service Engineer

Op locatie
  • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Service en Onderhoud

Functieomschrijving

Jouw rol:

Y-con blijft groeien, ook de beheer- en service activiteiten. Wij zijn een technische organisatie met een grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer. Vanwege de groei zijn wij op zoek naar een Service Engineer Meet- en Regeltechniek.


Iedere dag is anders als Service Engineer. Jij werkt elke dag weer op een andere locatie bij onze klanten. Je voert hier onderhoud uit en je lost storingen op. Bij het uitvoeren van regulier onderhoud, loop jij aan de hand van een checklist alle onderdelen na en controleer jij of alle systemen correct werken. Met jouw technische kennis weet jij de onderdelen op het juiste moment te vervangen of te repareren en voer jij verdere verbeteringen door.


Bij het oplossen van storingen gebruik je voornamelijk je laptop. Op locatie bij onze klant sluit jij je laptop aan op het systeem. Middels onze softwaretools ben jij in staat om het probleem snel te analyseren en kun jij het probleem vervolgens zo spoedig mogelijk oplossen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Onze specialisten op kantoor kunnen je altijd ondersteunen indien nodig.


Regelmatig voer jij werkzaamheden uit op kantoor. Hier bereid je jezelf voor, met als doel om direct aan de slag te kunnen wanneer je bij de klant aankomt. Ook voer je preventief onderhoud uit aan systemen van klanten. Je houdt je bezig met het verbeteren van instellingen en het nauwkeurig afstemmen van software.


Over ons bedrijf:

Een hecht team van specialisten met grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer, dat zijn wij. De sfeer is bij ons gebouwd op wederzijds vertrouwen, omdat we het belangrijk vinden dat al onze medewerkers de vrijheid krijgen om op een zo efficiënt mogelijke manier te werken.

We stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen door te verbreden en te leren en streven daarmee naar een betrokken en professioneel team. Gek op hun vak, dat zijn onze mensen. Dag in, dag uit werken deze hoogopgeleide techneuten met plezier aan hun projecten; en dat in een omgeving waar iedereen elkaar als gelijke ziet, elkaar ondersteunt en elkaar vooruit helpt. Samen de kwaliteit naar een hoger niveau tillen, daar gaan we voor bij Y-con.


Kijk voor meer informatie op www.y-con.nl


Y-con biedt:

  • Een zeer uitdagende en afwisselende baan met de ruimte om je te specialiseren in de richting die bij je past en waar je goed in bent;
  • Je komt te werken in een team van professionele en betrokken medewerkers;
  • Je krijgt de ruimte om te proeven van de volledige breedte van het vak en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden en een mooi secundair pakket volgens de geldende CAO.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Ervaring als inbedrijfsteller of service engineer is een pré;
  • Ervaring met gebouw gebonden installaties en verschillende gebouwbeheersystemen is een pré;
  • Je bent een echte teamplayer en je vindt het leuk om kennis en ervaringen te delen met je collega’s;
  • Kernwoorden die je omschrijven zijn o.a. klantgericht, flexibel, analytisch sterk en nauwkeurig.

of