Overslaan naar content

Werkvoorbereider / Technisch tekenaar

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Service en Onderhoud

Functieomschrijving

Jouw rol:

Nordomatic Benelux blijft groeien, ook de beheer- en service activiteiten. Wij zijn een technische organisatie met een grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer. Vanwege de groei zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / technisch tekenaar.


Hou je van dingen uitzoeken? Dan zit je hier op je plek. Plannen, bestellen, Eplan tekeningen maken en meerwerken calculeren; jij regelt het allemaal. Je bent de schakel tussen het voorwerk en de uitvoering van zowel onze service als projectafdeling.
Binnen het bedrijf werk je nauw samen met de projectleiders en verkoopafdeling. Met hen spreek je de planning en de voortgang door. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs van de projecten. Verder bereid je datapunten-lijsten, E-schema’s en regeltechnische omschrijvingen voor en ontzorg je met jouw voorbereiding de inbedrijfsteller, inkoper en tekenaar.

Er is volop ruimte om jouw functie in te vullen zoals jij dat wilt. Je hebt veel invloed op je dagindeling, je betrokkenheid bij bepaalde projecten en de hoeveelheid contact die je hebt met klanten, leveranciers en onderaannemers. Hoe zelfstandiger jij te werk gaat, des te meer taken je de projectleiding uit handen kunt nemen. Tegelijkertijd heb je veel collega’s waarop je kunt terugvallen als je zelf ondersteuning nodig hebt. Samen maken we van ieder project een succes. En heb je veel in je mars? Dan krijg je ook meer vrijheid. Misschien groei je zelf wel door tot projectleider of salesengineer.Over ons bedrijf:

Een hecht team van specialisten met grote passie voor regeltechniek en gebouwbeheer, dat zijn wij. De sfeer is bij ons gebouwd op wederzijds vertrouwen, omdat we het belangrijk vinden dat al onze medewerkers de vrijheid krijgen om op een zo efficiënt mogelijke manier te werken.

We stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen door te verbreden en te leren en streven daarmee naar een betrokken en professioneel team. Gek op hun vak, dat zijn onze mensen. Dag in, dag uit werken deze hoogopgeleide techneuten met plezier aan hun projecten; en dat in een omgeving waar iedereen elkaar als gelijke ziet, elkaar ondersteunt en elkaar vooruit helpt. Samen de kwaliteit naar een hoger niveau tillen, daar gaan we voor bij Nordomatic.


Kijk voor meer informatie op www.nordomatic.com


Wij bieden:

 • Een zeer uitdagende en afwisselende baan met de ruimte om je te specialiseren in de richting die bij je past en waar je goed in bent;
 • Je komt te werken in een team van professionele en betrokken medewerkers;
 • Je krijgt de ruimte om te proeven van de volledige breedte van het vak en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden en een mooi secundair pakket volgens de geldende CAO.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Technisch inzicht, met meet en regeltechniek als specialisme;
  • Ervaring met gebouw gebonden installaties en verschillende gebouwbeheersystemen of de interesse deze ervaring op te doen;
  • Je bent een echte teamplayer en je vindt het leuk om kennis en ervaringen te delen met je collega’s;
  • Kernwoorden die je omschrijven zijn o.a. klantgericht, flexibel, analytisch sterk en nauwkeurig.
  • Jij hebt ervaring met E-plan en het maken van technische tekeningen en regelkastschema's 

of