Overslaan naar content

Verkoop Binnendienst

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Verkoop

Functieomschrijving

Jouw rol:

Als technisch commercieel medewerker ben jij in staat de wensen van de klant te projecteren naar een technisch ontwerp. Je houdt je bezig met het uitwerken van de wensen van de klant en weet als geen ander hoe je een technische omschrijving of bestek moet lezen en dit weet te vertalen naar een calculatie en een professionele offerte. Je voelt je thuis in de wereld van HVAC en hebt een voorliefde voor innovatie en techniek. Voor complexe installaties draai jij je hand niet om en bijt je jezelf er in vast om tot de meest mooie oplossingen te komen.


Over ons bedrijf:

Y-con staat voor korte lijnen, heldere communicatie en service op maat. Wij zijn een innovatief en betrouwbaar regeltechnisch bedrijf in Tilburg. Met andere woorden: bij ons kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van meet en regeltechniek. Samen met onze project-, service-, en verkoopafdeling ontzorgen wij onze klanten en helpen wij ze met diverse regeltechnische vraagstukken.

Op dagdagelijkse basis adviseren wij onze klanten bij bestaande systemen en nieuwbouwprojecten over de weg naar een Smart Building. Gezien de enorme groei in de markt en de vraag naar innovatieve oplossingen, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te komen versterken.


Kijk voor meer informatie op www.y-con.nl


Wij bieden:

 • Een zeer uitdagende en afwisselende baan met de ruimte om je te specialiseren in de richting die bij je past en waar je goed in bent;
 • Je komt te werken in een team van professionele en betrokken medewerkers;
 • Je krijgt de ruimte om te proeven van de volledige breedte van het vak en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden en een mooi secundair pakket volgens de geldende CAO.
 • en ..
natuurlijk stellen we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket ter beschikking, maar nog leuker is het om te kunnen melden dat je komt te werken in een collegiale, informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van personeelsactiviteiten en vrijdagmiddag borrels.

Vereisten


Wat breng mee?

 • een HBO werk- en denkniveau;
 • ervaring binnen het vakgebied, waarbij je goed op de hoogte bent van de huidige technologische ontwikkelingen;
 • ervaring met ontwerp- en calculatiewerkzaamheden;
 • mondeling en schriftelijk beschik je over goede communicatievaardigheden;
 • Je ziet het als een mooie uitdaging om de beste prijs/ kwaliteit verhouding te maken voor het ontwerpen van een regeltechnische installatie;

Verder vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen, op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de installatie- en ICT-markt en sla je een snack op vrijdag zeker niet over!

of